Copy of Classic for Kids TEST

Sâmbătă, 25 Mai de la ora 12.00, vă așteptăm la Classic for Kids la spațiul QUB în Cluj Napoca!

Spectacol recomandat pentru copii între 6-10 ani!

La „Classic for Kids – Carnavalul animalelor” am pregătit un miniconcert de pian cu povești din lumea animalelor susținut de pianistul Bogdan Vaida, un atelier interactiv de ritm și improvizație și un exploratoriu de instrumente muzicale alături de Anamaria Meza.

LOCUL

Concertul are loc la QUB, str. Ferdinand 22-26, etajul 3, în incinta magazinului Central / Cluj Hub.

PROGRAMUL ARATĂ AȘA:

  • Concert Pian – susținut de pianistul BOGDAN VAIDA care include piese din suita „Carnavalul animalelor” de Camille Saint – Saëns. Lucrări ale lui Mozart, Beethoven și piesa special compusă de Anamaria Meza – Vânătoarea – vin să întregească spectacolul ludic.
  • Atelier de Muzică – după concert, descoperim lumea fascinantă a instrumentelor muzicale de tot felul și începem momentul de creație ghidați de BOGDAN VAIDA si ANAMARIA MEZA.

Durata concertului și atelierului este de aproximativ 90 de minute.

ACCES

📌 Biletele în cadrul spectacolului Classic for Kids sunt gratuite, dar poți susține financiar turneul făcând o donație online, în momentul rezervării biletului sau la fața locului.

📌Te rugăm completează formularul din dreapta pentru rezervarea unui loc pentru tine și copilul tău. Poți rezerva 4 locuri o dată, pentru doi adulți și doi copii.

📌 Dacă ai făcut o rezervare și nu mai poți ajunge la spectacol, te rugăm să ne anunți în prealabil ca să putem oferi locul respectiv altei persoane.

📌Vom trimite pe adresa de email confirmarea rezervării. Pentru că trimitem foarte multe emailuri este posibil ca mesajul nostru să ajungă în SPAM. Vă rugăm să verificați și acel folder. Dacă mesajul a ajuns în SPAM, vă rugăm, să bifați opțiunea “Not spam”, astfel încât următoarele noastre notificări să ajungă în INBOX.

Data concertului

mai 09 2024
Expired!

Ora de început

16:00 - 18:00
Spațiul QUB

Location

Spațiul QUB
str. Ferdinand, nr. 22-26, etaj 3 (în incinta magazinului Central/ Cluj Hub)
Website
https://qub.education/
Category
QR Code