Susține Classic Unlimited

🎶 Îți place proiectul 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐟𝐨𝐫 𝐊𝐢𝐝𝐬? Hai să îl susținem împreună! 🌟

Cum poți face asta? Este simplu și plin de impact:

1️⃣ Fii Partener clasic și nelimitat! Redirecționează 20% din impozitul companiei tale și susține-ne în efortul nostru de a aduce bucuria muzicii clasice în viețile copiilor. Fiecare contribuție contează și face o diferență reală în explorarea și învățarea muzicii de către cei mici.

2️⃣ Susține un eveniment Classic for Kids! Ai posibilitatea să organizezi sau să susții un eveniment în orașul tău sau într-o comunitate mai mică. Fie că este vorba de un concert, un atelier sau o serie de activități muzicale, fiecare eveniment este o oportunitate de a aduce bucuria și inspirația muzicii clasice în viețile copiilor și ale părinților.

3️⃣ Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit și ajută-ne să ajungem în cât mai multe școli din mediul rural. Fiecare copil merită șansa de a descoperi frumusețea și puterea muzicii clasice, iar cu sprijinul tău putem face acest lucru posibil.

Alătură-te nouă în această călătorie muzicală și ajută-ne să creăm un viitor plin de armonie și inspirație pentru copiii din întreaga țară! 🎹❤️

Story

Cum ne poți susține?

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În fiecare an între 1 ianuarie și 25 mai poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit (salariu) către un proiect în care crezi. Completează formularul 230 aici pentru a susține proiectele Classic Unlimited.

SUSȚINE UN CONCERT

Susține organizarea unui eveniment Classic for Kids în orașul tău SAU într-o comunitate mică.

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL FIRMEI

Până la 25 decembrie poți alege să redirecționezi 20% din impozitul pe venit/ profit al companiei către un proiect în care crezi. Solicită-ne UN contract de sponsorizare la contact@classicunlimited.ro SAU completează și depune formularul 177, iar ANAF va face redirecționarea pentru tine.

Închiriază pianul Classic Unlimited

Poți închiria pianul Classic Unlimited (Yamaha C6) pentru concerte, turnee, festivaluri sau alte evenimente speciale.

Pe lângă faptul că te bucuri de un pian excelent în cadrul evenimentului tău, ne ajuți și pe noi să ducem muzica clasică în cât mai multe comunități.

Pianul Yamaha C6 este perfect pentru concerte datorită versatilității sale și sunetului nobil.

Dimensiunile pianului (212 cm lungime) fac din el un instrument perfect echilibrat, potrivit pentru scene, concerte live, evenimente.

Oferim servicii complete de închiriere a pianului, inclusiv transport și acordaj.

Solicită o ofertă de preț la:

contact[@]classicunlimited.ro

tel. 0728 295 222