Classic Unlimited la Muzeul Poezie(i)/ Casa Muzeelor

  1. LOCUL

DIN MOTIVE LOGISTICE CONCERTUL A FOST MUTAT LA CASA MUZEELOR/ MUZEUL POEZIE(I). VĂ RUGĂM SĂ URMAȚI PAȘII DIN EMAIL, PENTRU RECONFIRMAREA SAU ANULAREA REZERVĂRII sau SĂ ACCESAȚI LINK-UL DE AICI.

Dacă doriți să modificați o rezervare sau să o anulați, ne puteți scrie la contact@classicunlimited.ro.

TOATE REZERVĂRILE RE-CONFIRMATE PÂNĂ LA ACEST MOMENT FOLOSIND LINK-UL PRIMIT PE EMAIL SAU SMS SUNT VALABILE. VĂ AȘTEPTĂM!

—–

În perioada 8 septembrie – 7 octombrie, Classic Unlimited ajunge în 10 locuri speciale. Muzeul Poezie(i)/ Casa Muzeelor de la Iași este unul dintre ele. Muzeul Poezie(i) este primul muzeu din România dedicat ideii de poezie, creatorul întregului concept fiind Ion Barbu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști vizuali din România. Muzeul se găsește în Casa Muzeelor, care mai găzduiește Muzeul Literaturii Române, Muzeul Teatrului Evreiesc în România, Muzeul Copilăriei în Comunism și Muzeul Pogromului de la Iaşi.

Clădirea în care se află cele cinci muzee este una dintre cele mai vechi din Iași. A fost biroul editorial al revistei ”Viața Românească” apoi, după mutarea editurii la București în 1934, a fost cumpărată de Ministerul de Interne și transformată în Inspectoratul Județean al Jandarmeriei și al Chesturii de Poliție. Clădirea a fost restaurată recent, prin finanțare FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională), și redată circuitului cultural. În acest spațiul spectaculos și special, ultimul concert Classic Unlimited va fi cu siguranță unul de poezie.

Concertul are loc în data de 7 Octombrie, de la ora 19:00.

 

CE VEI PUTEA ASCULTA ?

Intermezzo de J. Brahms
Salomé, seria Femmes de Légende de Mel Bonis
Mélisande, seria Femmes de Légende de Mel Bonis
Nocturna op. 6 nr 2 de Clara Schumann
Scherzo op. 14 de Clara Schumann
Impromptu op. 90, nr. 3 – F. Schubert
Andante spianato și Marea Poloneză a lui F. Chopin
Preludiu Op. 23, nr. 6 al lui Rachmaninoff
Ansia (Tuono, Polso, Zoppo, Strega, Sogno) de Anamaria Meza
Gaia de Ciprian Gabriel Pop

 

ACCES

📌 Biletele în cadrul turneului Classic Unlimited sunt gratuite, dar poți susține financiar turneul făcând o donație online, în momentul rezervării biletului, sau la fața locului, înainte de concert.
📌 Te rugăm completează formularul din dreapta pentru rezervarea unui loc. Poți rezerva maximum doua bilete o dată. Daca dorești să inviți mai mulți prieteni la concert, te rugăm, să faci mai multe rezervări.
📌 Dacă ai făcut o rezervare și nu mai poți ajunge la concert, te rugăm să ne anunți în prealabil ca să putem oferi locul respectiv altei persoane.

 

Turneul din acest an face parte din proiectul “Classic Unlimited – A woman’s touch”, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Sold out!

Data concertului

oct. 07 2022
Expired!

Ora de început

19:00
Muzeul Poezie(i)

Location

Muzeul Poezie(i)
Casa Muzeelor, str. Vasile Alecsandri, nr. 6, Iași
Website
https://www.muzeulliteraturiiiasi.ro/casa-muzeelor-2/
Category
QR Code